text.skipToContent text.skipToNavigation
SEU ELECTRÒNICA

Sol·licitud per la utilització del segell de Restaurant de Cuina Tradicional d’Andorra

La sol·licitud serveix per obtenir el segell de Restaurant de Cuina Tradicional d'Andorra. Aquest tràmit va destinat als restaurants que vulguin optar a aquest segell. Requereix proposar en la seva oferta gastronòmica plats preparats segons les receptes tradicionals del patrimoni gastronòmic viu d'Andorra, així com begudes, i que treballin amb productes agrícoles i artesans d’Andorra o de proximitat.

Persones que el poden demanar

Persona física

Tota persona física amb capacitat d'obrar i que disposi el número d’identificació administrativa (NIA)

Persona jurídica

Tota entitat o organització a la que l’ordenament jurídic li reconeix una personalitat jurídica pròpia i que disposi el número d’identificació administrativa (NIA). La persona jurídica actua per mitjà d'un representant legal o apoderat que ha de disposar del certificat electrònic de representant de persona jurídica.

Representant

Persona física o jurídica a favor de la qual el poderdant ha donat la seva representació per a què actuï en nom i interès seu, i que ha d'estar registrat en el Registre electrònic de representants de l'Administració Pública.
Així com els professionals habilitats per actuar davant l’Administració pública per efectuar certs tràmits o actes administratius.

Requisits previs

 • Disposar del Registre de comerç i tenir com a activitat de restaurant
 • Per fer el tràmit en línia, cal disposar del certificat electrònic (per a més informació, visiteu el web següent: https://www.signaturaelectronica.ad).

Necessita ajuda?

Veure pàgina web www.turisme.ad/gastronomia

Preguntes freqüents

Propers passos

1

Les persones físiques o jurídiques autoritzades a utilitzar el segell han de procedir, en el termini màxim d’un mes, a partir de la data en què acusen recepció de la resolució que les autoritza a fer ús del segell, a marcar amb el distintiu del segell de Restaurant de Cuina Tradicional d’Andorra els plats que figuren a les seves cartes que han estat preparats d’acord amb els criteris establerts en aquest Reglament i que formen part del patrimoni gastronòmic viu d’Andorra, així com les begudes d’Andorra, amb la corresponent explicació a la llegenda. El Departament de Turisme lliura l’adhesiu identificatiu als restaurants que obtinguin el segell i els fa arribar el manual per fer-lo servir.

Documents que s’han de presentar

 • Sol·licitud
  Podeu descarregar el document des del següent enllaç

 • Mèrits i/o titulació i/o experiència de l’equip que integra el restaurant.

 • Relació dels plats preparats i de les begudes que es preveu oferir i identificar a la carta com a plats sota el segell de Restaurant de Cuina Tradicional d’Andorra. Almenys cinc plats (que incloguin sempre un entrant, un plat principal i unes postres o dolços) de cuina andorrana tradicional, de receptes incloses en el patrimoni gastronòmic viu d’Andorra. Com a mínim un vi, una cervesa o un licor d’Andorra.

 • Relació dels productes que s’empren per a la preparació d’aquests plats i de les begudes que són proveïts pel productors que figuren al Catàleg de productes agrícoles i artesans d’Andorra del ministeri encarregat de l’agricultura, així com la relació d’aquells productes de proximitat que s’utilitzen quotidianament en el restaurant.

 • Presentació i composició de la carta del restaurant, així com l’estacionalitat de la carta (carta de primavera-estiu, carta de tardor-hivern).

Està sol·licitant un nou tràmit com
Usuari anònim

 • Període de l’any en què es pot demanar

  Tot l’any.

 • Preu

  0,00 €

 • Termini de resolució

  60 dia/dies hàbil(s).

Cal iniciar sessió per a poder realitzar el tràmit