text.skipToContent text.skipToNavigation
SEU ELECTRÒNICA

Duplicat per pèrdua del permís de conduir

Petició d’un duplicat del permís de conduir per pèrdua. 
FORMATTED

Persones que el poden demanar

Persona física

Tota persona física amb capacitat d'obrar i que disposi el número d’identificació administrativa (NIA)

Representant

Persona física o jurídica a favor de la qual el poderdant ha donat la seva representació per a què actuï en nom i interès seu, i que ha d'estar registrat en el Registre electrònic de representants de l'Administració Pública.
Així com els professionals habilitats per actuar davant l’Administració pública per efectuar certs tràmits o actes administratius.

Detall de la presentació

Presencial

Necessiteu ajuda

Servei de tràmits (telèfon 150), al Registre de permisos de conduir (telèfon 875700 ext. 1298/1601) o al correu electrònic permisosdeconduir@govern.ad

Requisits previs, si escau

En el cas que us hagi perdut el permís de conduir, cal presentar certificat del Servei de Policia d’Andorra que ho acrediti. Si el permís s’ha robat fora del territori andorrà, cal presentar al Servei de Policia d’Andorra la denúncia feta per la Policia del país on ha estat robat el permís de conduir.
Si el permís li manca menys de tres mesos per caducar, podeu adjuntar el certificat mèdic corresponent i el podreu renovar al mateix temps.

Documents que s’han de presentar

 • Sol·licitud
  Podeu descarregar el document des del següent enllaç

 • Certificat del Servei de Policia d'Andorra que ho acrediti. Si la pèrdua del permís no ha estat en territori andorrà, cal presentar al Servei de Policia d'Andorra la denúncia feta per la Policia del país on s'ha perdut o ha estat robar el permis de conduir

Està sol·licitant un nou tràmit com
Usuari anònim

 • Període de l’any en què es pot demanar

  Tot l’any.

 • Preu

  24,66 €

 • Termini de resolució

  48 hora/hores.

El servei no està disponible en línia