text.skipToContent text.skipToNavigation
SEU ELECTRÒNICA

Qualificació de l’empresa com a promotora de l’economia digital, l’emprenedoria o la innovació

Aquest tràmit serveix per a què la sol·licitant (empresa / persona física amb comerç) pugui demanar al ministeri d'economia una verificació i valoració per determinar si la seva activitat o el model de negoci tenen la finalitat o compleixen els criteris de promoure l’economia digital, l’emprenedoria, la innovació o l'ús de la tecnologia, al Principat d’Andorra. El ministeri d’economia una vegada feta la seva valoració, emet una resolució favorable o desfavorable, si fos favorable, la sol·licitant l’ha d’afegir al dossier per a demanar el permís de treball sense residència corresponent, davant el departament d'Immigració.

Persones que el poden demanar

Persona física

Tota persona física amb capacitat d'obrar i que disposi el número d’identificació administrativa (NIA)

Representant

Persona física o jurídica a favor de la qual el poderdant ha donat la seva representació per a què actuï en nom i interès seu, i que ha d'estar registrat en el Registre electrònic de representants de l'Administració Pública.
Així com els professionals habilitats per actuar davant l’Administració pública per efectuar certs tràmits o actes administratius.

Forma de presentació

Aquest tràmit és podrar efectuar en línea o bé de forma presencial al Servei de Tràmits de Govern.

Tràmit posterior

Un cop obtinguda la resolució favorable emesa pel ministeri d’economia, l'empresa sol·licitant, pot tramitar l'autorització de permís de treball sense residencia corresponent, davant el departament d’Immigració.

Documents que s’han de presentar

 • Sol·licitud
  Podeu descarregar el document des del següent enllaç

 • A.3.1.: Declaració jurada on s’exposa en detall l’activitat per promoure la economia digital i la innovació dels projectes que duu a terme l’ empresa (societat o comerç) sol·licitant.Podeu descarregar el document des del següent enllaç
  Podeu descarregar el document des del següent enllaç

 • A.3.2.: Declaració jurada per descriure el “currículum vitae” del treballador resident a l’estranger que vol ser contractat per l’empresa andorrana (comerç o societat) sol·licitant.Podeu descarregar el document des del següent enllaç
  Podeu descarregar el document des del següent enllaç

Està sol·licitant un nou tràmit com
Usuari anònim

 • Període de l’any en què es pot demanar

  Tot l’any.

 • Preu

  0,00 €

 • Termini de resolució

  15 dia/dies hàbil(s).

Cal iniciar sessió per a poder realitzar el tràmit