text.skipToContent text.skipToNavigation
SEU ELECTRÒNICA

Renovació del permís de conduir per persones majors de 65 anys

Renovació del permís de conduir caducat
FORMATTED

Persones que el poden demanar

Persona física

Tota persona física amb capacitat d'obrar i que disposi el número d’identificació administrativa (NIA)

Persona jurídica

Tota entitat o organització a la que l’ordenament jurídic li reconeix una personalitat jurídica pròpia i que disposi el número d’identificació administrativa (NIA). La persona jurídica actua per mitjà d'un representant legal o apoderat que ha de disposar del certificat electrònic de representant de persona jurídica.

Detall de la presentació

Presencial

Necessiteu ajuda

Servei de tràmits (telèfon 150), al Registre de permisos de conduir (telèfon 875700 ext. 1298/1601) o al correu electrònic permisosdeconduir@govern.ad

Requisits previs, si escau

Pel que respecta el certificat mèdic especial oficial, aquest es lliura per part dels metges del SAAS, amb la prova psicotècnica, la prova analítica i la prova psiquiàtrica. 

En el cas que hagueu perdut o us han robat el permís de conduir, cal presentar certificat del Servei de Policia d’Andorra que ho acrediti. Si el permís no s’ha perdut o robat en territori andorrà, cal presentar al Servei de Policia d’Andorra la denúncia feta per la Policia del país on s’ha perdut o ha estat robat el permís de conduir.
1
Passos previs, si escau
Pel certificat mèdic especial oficial cal demanar citar prèvia al SAAS (Hospital Nostra Senyora de Meritxell – consultes)

Documents que s’han de presentar

 • Sol·licitud
  Podeu descarregar el document des del següent enllaç

 • Certificat mèdic oficial (doc. R3T006) si es sol·licita algunes de les següents categories: AM - A1 - A2 – A – J - B - B+E.

 • Certificat mèdic especial oficial si es sol·licita algunes de les següents categories: B2 - B2+E – C1 - C1+E - C - C+E - D1 - D+E.

 • Una fotografia recent en color (35X45mm), en fons blanc.

 • En el cas de pèrdua o robatori del permís de conduir, cal presentar certificat del Servei de Policia d’Andorra que ho acrediti. Si la pèrdua o robatori del permís no ha estat en territori andorrà, cal presentar al Servei de Policia d’Andorra la denúncia feta per la Policia del país on s’ha perdut o ha estat robar el permís de conduir

Normativa

 • Llei 12/2021, del 13 de maig, del Codi de la circulació
 • Decret 545/2022, del 22-12-2022, d’aprovació del Reglament de permisos i de les autoritzacions admi­nistratives complementàries per conduir i del Registre de Permisos de Conduir.

Està sol·licitant un nou tràmit com
Usuari anònim

 • Període de l’any en què es pot demanar

  Tot l’any.

 • Preu

  24,66 €

 • Quan es paga?

  Cal fer el pagament per poder presentar el tràmit.

 • Termini de resolució

  60 dies hàbils.

El servei no està disponible en línia