text.skipToContent text.skipToNavigation
SEU ELECTRÒNICA

Renovació del permís de conduir

Renovació del permís de conduir caducat
FORMATTED

Persones que el poden demanar

Persona física

Tota persona física amb capacitat d'obrar i que disposi el número d’identificació administrativa (NIA)

Persona jurídica

Tota entitat o organització a la que l’ordenament jurídic li reconeix una personalitat jurídica pròpia i que disposi el número d’identificació administrativa (NIA). La persona jurídica actua per mitjà d'un representant legal o apoderat que ha de disposar del certificat electrònic de representant de persona jurídica.

Representant

Persona física o jurídica a favor de la qual el poderdant ha donat la seva representació per a què actuï en nom i interès seu, i que ha d'estar registrat en el Registre electrònic de representants de l'Administració Pública.
Així com els professionals habilitats per actuar davant l’Administració pública per efectuar certs tràmits o actes administratius.

Detall de la presentació

Presencial

Necessiteu ajuda

Servei de tràmits (telèfon 150), al Registre de permisos de conduir (telèfon 875700 ext. 1298/1601) o al correu electrònic permisosdeconduir@govern.ad

Requisits previs, si escau

Pel que respecta el certificat mèdic especial oficial, aquest es lliura per part dels metges del SAAS, amb la prova psicotècnica, la prova analítica i la prova psiquiàtrica. 

En el cas que hagueu perdut o us han robat el permís de conduir, cal presentar certificat del Servei de Policia d’Andorra que ho acrediti. Si el permís no s’ha perdut o robat en territori andorrà, cal presentar al Servei de Policia d’Andorra la denúncia feta per la Policia del país on s’ha perdut o ha estat robat el permís de conduir.

Passos previs, si escau

Pel certificat mèdic especial oficial cal demanar citar prèvia al SAAS (Hospital Nostra Senyora de Meritxell – consultes)

Documents que s’han de presentar

 • Sol·licitud
  Podeu descarregar el document des del següent enllaç

 • Certificat mèdic oficial (doc. R3T004) si es sol·licita algunes de les següents categories: AM - A1 - A2 – A – J - B - B+E.

 • Certificat mèdic especial oficial si es sol·licita algunes de les següents categories: B2 - B2+E – C1 - C1+E - C - C+E - D1 - D+E.

 • Una fotografia recent en color (35X45mm), en fons blanc.

 • En el cas de pèrdua o robatori del permís de conduir, cal presentar certificat del Servei de Policia d’Andorra que ho acrediti. Si la pèrdua o robatori del permís no ha estat en territori andorrà, cal presentar al Servei de Policia d’Andorra la denúncia feta per la Policia del país on s’ha perdut o ha estat robar el permís de conduir

Està sol·licitant un nou tràmit com
Usuari anònim

 • Període de l’any en què es pot demanar

  Tot l’any.

 • Preu

  24,66 €

 • Termini de resolució

  60 dia/dies hàbil(s).

El servei no està disponible en línia